Over Embrace Life Centers

Embrace Life (omarm het leven) is datgene waarvan wij denken dat belangrijk is om te doen

De naam van de website

Embrace Life (omarm het leven) is datgene waarvan wij denken dat belangrijk is om te doen. Maak er wat moois van. Je bent namelijk een prachtig mens, je bent geboren en je leeft je leven maar één keer.  Wat er tussenin zit, bepaal je zelf. Het zou geweldig zijn dat je trots kunt zijn over wat je allemaal hebt bereikt qua persoonlijke groei, spiritualiteit, dat je je trauma's hebt overwonnen! Dat je echt geleefd hebt!

We willen je hier graag bij helpen. Niet iedereen heeft leren omgaan met de basisvaardigheden van het mens-zijn: verantwoordelijkheid nemen voor jezelf, grenzen stellen, leven in het nu. Soms ook heb je last van ‘dingen’ uit het eerdere deel van je leven die nu niet meer behulpzaam zijn. En ook komt het voor dat je nu al heel erg tevreden bent, maar nog net even iets meer wilt knallen. We kunnen je ook naar een ander of hoger niveau tillen.

Wij zetten ons in om jou in beweging te krijgen en er een mooi leven van te maken.

De mensen achter

Embrace Life Centers

Wij zijn Paula en Dick en wij hebben meerdere Ayahuasca, San Pedro en Psilohuasca ceremonies doorgemaakt. Wij hebben een achtergrond in de medische gezondheidszorg en in de professionele coaching. Onze achtergrond en kritische blik op drugs en plantheelmiddelen heeft ons ertoe aangezet om ayahuasca en truffels te onderzoeken en te ervaren. Voor onszelf zijn zij heel waardevol gebleken en hebben enerzijds een helende werking gehad en anderzijds gezorgd voor veel inzichten waardoor we met veel meer compassie in ons leven staan en de verbinding met de mensen om ons heen enorm is verbeterd en waardevol is geworden.


Wij beseffen door onze persoonlijke ervaring dat een ayahuasca of een truffel ceremonie een serieus besluit is. Mother Ayahuasca moet je ‘roepen’. Laat je niet verleiden door anderen of het vooruitzicht dat je wellicht mooie visuele ervaringen kunt hebben. Elke ceremonie is hard werken en je doet het helemaal alleen en voor jezelf. Je wordt weliswaar liefdevol begeleid en je veiligheid wordt gegarandeerd als de intake uitwijst dat een ceremonie voor jou geschikt is, maar de beleving is geheel de jouwe en je moet zelf onderzoeken wat zich aandient.


Diegenen die met overtuiging en inzet aan een ayahuasca of een magic truffel ceremonie deelnemen, hebben een onvergetelijke ervaring die veelal resulteert in duidelijke prioriteiten van de dingen die zij in hun leven willen realiseren.

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Fijne begeleiding
Paula en Dick zijn erg geduldig en zorgzaam tijdens een ceremonie. Ik heb mij echt veilig en geborgen gevoeld!
Jason
Prachtige lokatie
Jullie hebben echt een paradijsje daar! Ik heb op de veranda fijn na genoten en gepraat over de aya cermonie, bedankt voor de fijne gesprekken!
Erik
Veel vogels
Ik hoorde door de prachtige muziek de vogels heel hard fluiten, die werd in mijn reis een soort anker, maar dat weet je wel. Bedankt voor jullie begeleiding tijdens mijn reis. Ik vond het huisje erg fijn om te verblijven. Ik kom zeker weer!
Irene L